DÉL-PEST
MEGYE
ONLINE

www.delpestmegyeonline.hu

Abony | Albertirsa | Cegléd | Ceglédbercel | Csemő | Jászkarajenő | Kocsér | Kőröstetétlen | Nagykőrös | Nyársapát | Tápiószőlős | Törtel | Újszilvás
Ma 2021. július 24. szombat, Kinga, Kincső napja van. - Holnap Kristóf, Jakab napja lesz.
Keresés:
HOROSZKÓP
cegkivonatmost.hu
 
Pest megye www.pestmegye.hu
TELEPÜLÉSEK
CTV

BULVÁR HÍREK

oldal:1/15 bejegyzés:10/148

Soy Luna – ismerkedj meg a Disney új sztárjaival! »

www.hotdog.hu - 2016.09.05. 17:20
Soy Luna – ismerkedj meg a Disney új sztárjaival!
Barátság, szerelem, zene, tánc és nem utolsósorban görkori minden mennyiségben – ezeket mind megtalálod az új, Soy Luna című sorozatban. A főszerepben a mexikói származású Karol Sevilla látható, de szerepel a produkcióban a Violettából már jól ismert olasz Ruggero Pasquarelli is. Premier szeptember 5-én – ne hagyd ki! Luna Valente boldog és teljesen hétköznapi életet él szüleivel a gyönyörű, Cancún nevű mexikói városban. Suliba jár, mellette pedig részmunkaidős állása is van: görkorcsolyás futár. Ennek köszönhetően szinte állandóan azt csinálhatja, amit a legeslegjobban szeret: görkorcsolyázhat a tengerparti sétányokon, miközben azokat a dalokat hallgatja, amiket Simon, a legjobb barátja ír neki. Ám egyik pillanatról a másikra megváltozik minden, amikor Sharon Benson, a szülei új főnöke olyan ajánlatot tesz nekik, amit egyszerűen képtelenség visszautasítani: jobb állás várja őket Argentínában. A Valente család tehát Buenos Airesbe költözik, hogy új életet kezdjen. Luna hirtelen egy hatalmas városban és egy nagyon szigorú, elit iskolában találja magát idegen emberek, például a magabiztos Matteo társaságában. Az olasz diplomata fia megpróbálja meghódítani őt.
Soy Luna – ismerkedj meg a Disney új sztárjaival!
Új otthonában azonban ellenséges hangulat várja: Sharon gyönyörű, de számító keresztlánya, Ambar egyáltalán nem örül a vendégeknek. Luna a hobbijában keres vigaszt, ennek köszönhetően pedig felfedez egy görkorcsolyapályát, ahol végre otthon érezheti magát az elsőre ridegnek tűnő városban. Rátalál a freestyle, táncos elemekkel tarkított görkorcsolyázásra, és új barátokat is szerez. A fiatal lány a történet során bebizonyítja, hogy szeretettel és maximális erőbedobással minden álom valóra válik.
Az izgalmas telenovellában drámai, vígjátéki és romantikus elemek keverednek, illetve egyedi koreográfiák és dalok teszik még dinamikusabbá. A szereplők görkorizás közben táncra perdülnek és énekelnek is! Sőt, a rejtélyeket sem kell nélkülöznöd: Luna hold alakú, szerencsét hozó nyakláncához például olyan titok fűződik, amitől garantáltan leesik az állad.
Érdekesség, hogy mivel a történet szerint szinte minden szereplő görkorcsolyázik, így a színészek hosszú felkészülési időszakon vannak túl: a forgatások kezdete előtt fél évig minden egyes nap minimum 6 órán keresztül gyakoroltak profi trénerek közreműködésével.
A Lunát alakító Karol Sevilla így nyilatkozott a sorozatról: „Szeretem a görkoris történeti szálat, amivel a tiniknek üzenhetjük, hogy menjenek a szabadba és sportoljanak, mert ez boldoggá tesz, és még egészséges is. Egyébként nem csak a fiatal szereplők, hanem a felnőttek története is izgalmas, rengeteg érdekes, esetenként megdöbbentő dolog történik velük – vannak titkok, amik csak apránként fognak kiderülni.”
A sorozat 2016. szeptember 5-én, hétfőn 19:00-kor debütál a Disney Csatornán. Új részek hétfőtől csütörtökig ugyanebben az időpontban.
Szeptember 16-tól Te is elsajátíthatod ezt a népszerű sportot: keresd a kezdő és haladó görkorisoknak szóló Görkori Mánia oktatóvideókat a Disney Magyarország Youtube csatornáján! Ezekben Viszkok Fruzsi és Royalszabi, a két népszerű hazai vlogger, valamint egy profi oktató szerepel. A közreműködésükkel megtanulhatod többek között az előrehaladást, a fordulást, a megállást, sőt, a szlalomozást is.

Bájos bajkeverők a Disney Csatornán! »

www.hotdog.hu - 2015.08.31. 12:50
Bájos bajkeverők a Disney Csatornán!
Az Utódok egy dinamikus zenékkel és táncjelenetekkel színesített történet, amely az idilli Auradon királyságban játszódik. Ben, a Szépség és a Szörnyeteg fia veszi át a trónt, és az első kiáltványa az, hogy megengedi Demóna, Szörnyella, Jafar és Boszorka tinédzser gyerekeinek, hogy belépjenek Auradon földjére, és együtt járjanak iskolába a Disney hősök gyerekeivel.
Bájos bajkeverők a Disney Csatornán!
Mal, Evie, Carlos és Jay az Elveszettek Szigetére voltak száműzve gonosz szüleikkel együtt, így a költözés teljesen felforgatja az életüket. Vajon a srácok szüleik elvárásainak eleget téve igazi gonosztevőkké válnak, vagy végül inkább a saját szívükre hallgatnak?
Megkértük az egyik főszereplőt, az Evie-t alakító Sofia Carsont, hogy meséljen egy kicsit az élményeiről:
Szerinted mi a legjobb dolog az Utódokban?
A film lényegében a legendás Disney hősök életének a folytatása – egy igazi modern tündérmese. Tetszik, hogy négyünk, a tini gonosztevők szemszögéből láthatjuk a történetet, melynek a végső tanulsága az, hogy ne csak a szüleinknek próbáljunk megfelelni, hanem saját magunknak is.

Változatos sorozatok a Disney Csatornán! »

www.hotdog.hu - 2015.04.08. 16:00
Változatos sorozatok a Disney Csatornán!
A minden este 18:50-től kezdődő esti blokkban jobbnál-jobb sorozatok, a Laborpatkányok, a Rejtélyek városkája, és Az eb és a web várnak rád a Disney Csatornán!
Változatos sorozatok a Disney Csatornán!

A szuperhősök a Disney Csatornán is hódítanak! A Laborpatkányokban a 14 éves Leo nevelőapjához költözik, és furcsa lakókkal találkozik: Adam, Bree és Chase különleges képességekkel rendelkeznek, és elszigetelve élnek az alagsorban. Mi lesz, ha ezek a srácok megpróbálnak beilleszkedni az átlagos tinik közé? Szórakoztató káosz!

Óriási siker a magyar high-tech karkötő! »

www.hotdog.hu - 2015.02.16. 19:50
Óriási siker a magyar high-tech karkötő!
Valósággal felrobbantotta az Indiegogo közösséget és az internetet a magyar high-tech luxuskarkötő, a tago arc. A forradalmi magyar találmány alig több mint egy nap alatt túlteljesítette a kitűzött 40 ezer dolláros támogatási célt. Ez óriási eredmény a termék mögött álló L!BER8 fejlesztőcsapatnak. A pénzből év végén beindul a tömeggyártás.
Óriási siker a magyar high-tech karkötő!
Alig több mint egy nap leforgása alatt 50 ezer dollárnyi támogatást szerzett a tago arc E Ink kijelzős luxuskarkötő az Indiegogo közösségi finanszírozási oldalon. Óriási hájp alakult ki a termék körül, a világ különböző országaiban, például Amerikában, Dubaiban, Oroszországban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban és Japánban vezető technológiai- és divatszájtok számoltak be róla. A divatcikk kedvezményes csomagjait egy nap alatt elkapkodták, jelenleg 259 dolláros áron lehet még hozzájutni a tago arc karkötőhöz.
A magyar fejlesztésű high tech luxuskarkötő forradalmi újítása, hogy a viselhető technológiát ötvözi a luxusdivattal, a karkötő kijelzőjének mintája egy mobilapplikáció segítségével bármikor könnyedén megváltoztatható. Így tulajdonképpen egy eszközzel végtelen számú ékszerhez juthatunk. A karkötő továbbá nem igényel energiaforrást, illetve töltést, így igazán kecses, gombok, akkumulátorok és kábelek nélküli dizájnt sikerült kialakítani.
Az Indiegogo közösségi finanszírozási kampányában az eredetileg egy hónapra kitűzött célt alig egy nap leforgása alatt teljesítette a magyar startup. „Tudjuk, hogy ez még csak a kezdet, és a neheze még hátravan. Nem állhatunk meg, folyamatosan reagálnunk kell a nemzetközi kampány sikerére, változásaira. Az a célunk, hogy a világon nők milliói szeressenek bele a tago arc-ba: a külsőbe és a tökéletesen egyszerű működésbe.” – fogalmazott Kovács Zoltán a L!BER8 Technology alapítója.
A 30 napos kampány bevételéből a L!BER8 a működő prototípus dizájnját tervezi tökéletesíteni és a tömeggyártást szeretné megkezdeni, kompromisszum nélküli, magas minőségben.
„Nagyon hálásak vagyunk és köszönjük a magyar barátoknak, ismerősöknek, támogatóknak, valamint különösen az újságíróknak, hogy példanélküli összefogással segítettek beindítani a folyamatot: az első előrendelők magyarok voltak, több, mint 80-an támogatták a kampányt az első két órában. Ez kulcsfontosságú momentum volt az eddigi siker elérésében.” – tette hozzá Szirmay Nikoletta, a cég kommunikációs vezetője.

Izgalmas kikapcsolódás az egész család számára Pécsváradon »

www.hotdog.hu - 2015.02.13. 10:30
Izgalmas kikapcsolódás az egész család számára Pécsváradon
Te jártál már egyedien hangulatos „középkori” kőtárban vagy ispotályban? És igazi kovácsműhelyben? Esetleg már készítettél is ott sajátkezűleg valamit? A nemrégiben felújított pécsváradi vár különleges szolgáltatások széles palettájával fogadja látogatóit. A vendég például íjászkodhat, vagy felülhet „Vak Béla trónjára”, sőt a Szent Korona másolatát, valamint egy olyan freskót is megtekinthet, amely az Árpád-kori magyar művészet első emlékei közül való! Bár ezt a helyet „Pécsváradi vár” néven ismerjük, az elnevezés félrevezető, mert az épületegyüttes soha nem volt hadi értelemben vett vár. Erődített hajdani szerzetesi monostor, melyet Szent István királyunk alapított 998-ban, Koppány legyőzése után. A már itt álló kőépületet, amely Géza fejedelmi udvarháza volt, István Asztriknak adta, hogy benne Benedek-rendi – ahogy nálunk nevezik: bencés – szerzetesek számára létesítsen otthont. Számos kiváltsággal is ellátta a monostort, a benne élő szerzetesek feladata pedig az egyház és az állam megszervezése volt a déli országrészben.
Izgalmas kikapcsolódás az egész család számára Pécsváradon
A régészeti kutatások a monostor területén 1957-ben kezdődtek és 1987-ig tartottak. Azok során feltárták és láthatóvá tették a török időben ledőlt épületek alapfalait, restaurálták a 10. századi épületet, benne a kápolnát, kialakították a kőtárat, látogathatóvá tették a monostor megmaradt részeit. Az 1980-as évek végén alakították ki a korábbi barokk irodaépületek helyén az éttermet, az emeletén épült manzárdtető alatt pedig a szállodát. Ebben a formában 1988-ban ünnepélyes keretek között adták át a látogatóknak.
István Király Szálloda
A szállodát magában foglaló épület a 18. században épült. 1957 és 1987 között a vár területén régészeti kutatások zajlottak, melyek során a szakemberek feltárták és láthatóvá tették a török időben ledőlt épületek alapfalait, restaurálták a 10. századi épületet – benne a kápolnát is –, valamint kialakították a kőtárat, és látogathatóvá tették a monostor megmaradt részeit. A 2014. évi átalakítási munkálatok révén a szálló teljesen megújulva fogadhatja látogatóit. A 2 különleges apartman, 24 két- és háromágyas szoba, valamint a felső szinten egy 15 ágyas zarándokszállás áll a vendégeink rendelkezésére.
István Király Étterem
Az István Király Étterem a vár keleti szárnyában, az egykori uradalmi irodák helyén található. Ez az épületrész a barokk korban épült. Vendégeink két keresztboltozatos helyiségben foglalhatnak helyet, ezek a – legfeljebb 20-20 fő befogadására alkalmas – termek kellemes, intim, romantikus hangulatot biztosítanak a vacsorához, ebédhez. Szállóvendégeink itt fogyaszthatják el reggelijüket.
Az István Király Étterem házias, vidéki ízeket kínál, de igyekszünk minden elképzelést megvalósítani. A’la carte és napi menü kínálatot rendszeresen színesítik tematikus hétvégék és különböző vacsoraestek.
Az ispotály
Az ispotály szó a keresztény ókortól kezdődően olyan intézményt jelölt, amelyet rászorulók (idegenek, zarándokok, betegek, szegények) gondozására tartanak fönn, a vendég iránti szeretet címén.
A pécsváradi vár ispotálya most pályázati forrásból éled újjá: a hagyományok felélesztésének és újraértelmezésének részeként több érdekesség, látványosság is elkészül:
• Bencés gyógyteázó és gyógyfőzet-készítő interaktív helyiség: teakeverékek, gyógynövény-keverékek kipróbálására, illetve egyéb, kisebb mennyiségű főzetek előállítására nyújt lehetőséget.
• Bencés gyógytevékenységet bemutató hely: Aromamasszázs, gyógynövényes bemutatóhely, lábfürdők stb. – a korabeli gyógymódok közül a bencések elsősorban a különféle pakolásokat, borításokat alkalmazták. Ennek a hagyománynak apropójaként kínáljuk vendégeinknek különböző felfrissülési lehetőséget.
• Illatkamra, sókamra: Az egyedileg gyártott berendezésekkel felszerelve, aktív párologtatással segítik a vendégeink ellazulását, pihenését.
Egyéb programok, szolgáltatások:
• Gyerekprogramok, kirándulások: A Pécsváradi Élményvár legfontosabb vendégei a fiatalok, gyerekek, családok: a helyben élő hagyományok, a kulturális és történelmi örökség átadását, élményszerű megismertetését tekintjük legfőbb feladatunknak. Egész évben számos rendezvénnyel várjuk vendégeinket, akik gazdag programajánlatból is válogathatnak, melynek egyes elemeit nemcsak az osztálykirándulásra érkező csoportoknak, de akár egy-egy családnak, baráti táraságnak is szívesen megrendezzük.

Új dal és látványos videóklip a Brains-től »

www.hotdog.hu - 2015.01.12. 18:30
Új dal és látványos videóklip a Brains-től
Eddigi leglátványosabb klipjét forgatta le új, Take You High című dalához a Brains az osztrák Alpokban. A szám a zenekar idei nagylemezének előhírnöke.
Új dal és látványos videóklip a Brains-től
Sokaktól halljuk vissza, hogy sportolás közben BRAINS-t hallgatnak, ez volt a kiindulópont - nyilatkozta a csapat frontembere, MC Columbo - Írtunk egy dalt Take You High címmel, ami a kitartásról szól, ami segít átlendülni a holtpontokon az élet minden területén.
A klip főszereplője két fiatal freestyle snowboard versenyző, akik az őrült deszkás trükkök mellett az éjszakába is belevetik magukat gyönyörű lányok társaságában - ahogy a csapat tagjai mondják: a tél még nem jelenti azt, hogy ne lenne ok a bulira.
A klip elkészítésére a korábban extrémsport- és reklámfilmekkel foglalkozó fiatal rendezőt, Horányi-Névy Andrást kérték fel.
- Érdekes kombináció volt a snowboardos környezetbe felvinni a fotómodelleket és egybegyúrni az extrémsporttal, 3000 méteren - mesélte a forgatásról a rendező - Mindenki kitartóan végignyomta a fárasztó két napot, csúsztak-gurultak-szaladgáltak-táncoltak vidáman, gyönyörű helyszíneken.

A denevérek is lehetnek aranyosak – cuki videóval »

www.hotdog.hu - 2014.12.03. 20:50
A denevérek is lehetnek aranyosak – cuki videóval
Ezek a kis repülő denevérek az ausztrál Denevér Klinika új lakói. Anyukájuk elpusztult, így a kis jövevényeket most emberek nevelik. Nem kell tőlük félni, nem félelmetesek, maximum csak külsőre.
A denevérek is lehetnek aranyosak – cuki videóval
Gondozójuk készítette róluk ezt a felvételt, amitől egy kicsit kevésbé félünk és viszolygunk tőlük. Valljuk be, a denevérbébik is lehetnek cukik, főleg így, burritóként betekerve, békésen szenderegve.

Karácsonyra jön a morcos macska film! »

www.hotdog.hu - 2014.11.03. 17:30
Karácsonyra jön a morcos macska film!
November 29-én mutatják be az Egyesült Államokban a morcos macskaként (Grumpy Cat) elhíresült házi kedvencről szóló filmet. Az amerikai Lifetime csatorna tévéfilmet készített a mémmé vált macskáról, aki pár éve járta be az internetet. A film főszereplője maga Grumpy Cat lesz, akinek meggyűlik a baja a karácsonnyal.
Karácsonyra jön a morcos macska film!
A filmben Grumy Cat-nek Aubrey Plaza lesz a hangja, míg kap maga mellé egy gyermek szereplőt is, akit Megan Charpentier alakít majd. A történet szerint a kislány egy cicát kér a Mikulástól karácsonyra, akit meg is kap az állatkereskedésből, ám a macska nincs elragadtatva a szerető családban karácsonyozástól. Grumpyt közben el akarják rabolni, és még autót vezetni is megtanul és festékpatronnal lövöldözik. Őrület!
Íme a trailer! Te kíváncsi leszel a filmre?

Fincsi dolgokkal rukkol elő a Marvel! »

www.hotdog.hu - 2014.10.29. 10:20
Fincsi dolgokkal rukkol elő a Marvel!
Nemrég napvilágot látott a nagy sikerű Avengers folytatásának első trailere, ám a Marvel egy külön eseményt is szent magának. Ezen az eventen megmutatta, hogy a következő években mi várható a filmek terén. Vigyázat! A Marvel képregények rajongói nagyon örülni fognak!
Fincsi dolgokkal rukkol elő a Marvel!
Pár napja kiszivárgott a Bosszúállók (Avengers) Ultron kora című következő részének előzetese. A 2015 májusában a mozikba kerülő filmben újra visszatér a híres csapat: Vasember, Hulk, A fekete özvegy, Thor, Amerika kapitány, Sólyomszem és persze Loki is. A hatalmas bevételt hozó első rész után a Marvel a következő években is viszi előre a céget.
Külön filmet kap majd a Hangyaember, folytatják a Galaxis őrzőit, és lesz külön filmje a Fekete párducnak és Amerika kapitánnyal is terveznek. Arról nincsenek információk, hogy miért nem készül újabb Hulk film, és miért offolták A fekete özvegyről szóló egész estés akciófilmet.
Ki mit vár a legjobban ezek közül?

Itt a tehetségkutatót megnyert apáca első videóklipje! »

www.hotdog.hu - 2014.10.25. 13:30
Itt a tehetségkutatót megnyert apáca első videóklipje!
Olaszországban hatalmas figyelem övezte Cristina nővért, aki elindult a The Voice tehetségkutatón. A nővér kitűnő hangi adottságokkal rendelkezett, és hétről hétre halad előre, addig, amíg a végső fináléban is ő nyert.
Itt a tehetségkutatót megnyert apáca első videóklipje!
Az egész világ az éneklő apácáról beszélt pár hónapja, ám Cristina nővér úgy tűnik nem csak pillanatnyi szenzáció volt. A 26 éves énekesnő/apáca első kislemezén Madonna 1984-es klasszikusát, a Like a Virgint értelmezte újjá. Ezt a dalt anno betiltották, ám mára a rádiók egyik kedvence lett. Bár furcsa lehet, hogy ezt a botrányosnak titulált dalt választotta a nővér, de szerinte ez a dal sokkal magastosabb és áhitatosabb, mint sok más popdal.
Cristina videóját már több mint 2,3 millióan látták, így további dalok várhatóak az éneklő apácától a jövőben. Neked bejön a feldolgozás?
☂ Időjárás

Legújabb hozzászólások

Varázslat énekhangra VI. - ROST ANDREA

Én azért annak is nagyon örülök,...

2013.11.07. 01:03 | Cegléd
hozzászólt: Kata

Varázslat énekhangra VI. - ROST ANDREA

Hú! Ez nem semmi. Egy ekkora...

2013.11.06. 20:48 | Cegléd
hozzászólt: Müller

Legközelebbi programok

Térségi Adattár

A Ceglédi Uránia Mozi mai műsora
13:30 Patkós I. terem
Szilaj: Zabolátlanok
Online jegyfoglalás »

14:00 Huszárik Z. terem
Tobi színei
Online jegyfoglalás »

15:30 Patkós I. terem
Space Jam – Új kezdet
Online jegyfoglalás »

15:45 Huszárik Z. terem
Becsúszó szerelem
Online jegyfoglalás »

17:45 Huszárik Z. terem
Gerhard Richter, a festő
Online jegyfoglalás »

18:00 Patkós I. terem
Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák
Online jegyfoglalás »

19:45 Patkós I. terem
Fekete Özvegy
Online jegyfoglalás »

19:45 Huszárik Z. terem
Még egy kört mindenkinek
Online jegyfoglalás »

További előadások »
A lap 0.033 másodperc alatt készült el. | Copyright 2021 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! - Levél a szerkesztőségnek | IMPRESSZUM |
| A látogatók száma 2013.07.01-től összesen: 3310414 | Ebben a hónapban: 30037 | Ma: 688 | jelenleg: 1 | Statisztika |