DÉL-PEST
MEGYE
ONLINE

www.delpestmegyeonline.hu

Abony | Albertirsa | Cegléd | Ceglédbercel | Csemő | Jászkarajenő | Kocsér | Kőröstetétlen | Nagykőrös | Nyársapát | Tápiószőlős | Törtel | Újszilvás
Ma 2022. július 5. kedd, Sarolta, Emese napja van. - Holnap Csaba napja lesz.
Keresés:
HOROSZKÓP
cegkivonatmost.hu
 
Pest megye www.pestmegye.hu
TELEPÜLÉSEK
CTV

Hír, program, komment

CVSE atlétikai díjkiosztó ünnepség

2016.01.12. 09:34 | Cegléd | Sport
CVSE atlétikai díjkiosztó ünnepség

Január 8-án Pénteken tartotta immár 2. évzáró ünnepségét a CVSE atlétikai szakosztálya. Az atlétikai évzárót megtisztelte jelenlétével Sátor László a Budapesti Atlétikai Szövetség Főtitkára és Jezerniczky Attila városi sportkoordinátor is, akik köszöntötték a sportolókat.

Ceglédi atlétáink nagyon szép országos eredményeket értek el a tavalyi évben, annak ellenére hogy még csak  két éve alakult meg a szakosztály. A különböző remek eredményeket elért sportolókat érmekkel és serlegekkel díjazták a szakosztály vezetői egy szép ünnepség keretében.Az idén is megválasztották a szakosztály legjobb lány és fiú sportolóját. A lányoknál Keszthelyi Luca , a fiúknál pedig Révész Levente vehette át az év atlétájának járó serleget és vele együtt a szakosztály vándorserlegét is, amelyet minden évben más sportoló nyerhet el.

 

Kiváló Atléta érem elismerésben részesültek:

 

1.BALLA KRISZTINA /2006/

 

Turbojav gerelyhajításban országos bajnokságot nyert.

 

2.BATU SZABINA /2006/

 

Turbojav gerelyhajításban az országos bajnokságon III. helyezést ért el.

 

3.VÉG LUCA /2006/

 

Minden lehetséges futószámban, 60 – 300 – 600 és 1000 m -en is az ország legjobbjai közé tartozik, de távolugrásban is országos ranglista III. 1000 m-en korosztályában elsőként futott 4 percen belül, és ezzel új országos csúcsot ért el.

 

4.SZALISZNYÓ ZSÓFI /2005/

 

A dobószámokban, turbojav gerelyhajításban és kislabdában a különböző versenyeken számtalan érmet nyert. Turbojav gerelyhajításban országos bajnok és országos csúcstartó, országos ranglista első helyezett.

 

5.TÓTH GERGŐ /2005/

 

Legjobb eredményeit magasugrásban érte el. Országos versenyeken kétszer is aranyérmet nyert, csak néhány centiméterrel maradt el az országos csúcstól.

 

6.TAKÁCS PÉTER /2005/

 

Korosztályában az ország legjobb gyors futói közé tartozik. 60 m síkfutásban többször is nyert aranyérmet, de távolugrásban is eredményesen szerepelt.

 

7.VARGA VIRÁG /2003/

 

Távolugrásban minden nagy versenyen döntőbe került. Legjobb eredményével a Budapest bajnokságon aranyérmes lett.

 

8.TÓTH NIKOLETT /2003/

 

Az országos versenyeken minden alkalommal jó teljesítményt nyújtott. A 300 m-es síkfutásban elért eredményével Budapest bajnoki ezüstérmes lett, és felkerült a legjobbak korosztályos ranglistájára.

 

9.KIRSCH KINCSŐ /2003/

 

Sokoldalú atléta, legeredményesebben távolugrásban, magasugrásban és a futásokban szerepelt. Korosztályában Cegléd város legjobb középtávfutója.

 

Kiváló Atléta serleg elismerésben részesültek.

 

1.SZABÓ-MESTER ISTVÁN /2003/

 

Távolugrásban és 60 m síkfutásban az országos versenyeken minden alkalommal dobogós helyezést ért el. Kétszer nyert aranyérmet. Az atlétikai szövetség 60 m-en 2015 -ben az ország top 10 legjobb futója közé sorolta.

 

2.GÓR VIVIEN /2002/

 

A turbojav gerelyhajító országos bajnokságon II. helyezett volt. Sokoldalú atléta, legkiemelkedőbb eredményeit a futásokban érte el. Cegléd város legjobb középtáv futója korosztályában.

 

3.BELME NELLI /2002/

 

A turbojav gerelyhajító országos bajnokságon III. helyezést szerzett. Egyre jobban szerepel a futószámokban is, a városi bajnokságon ezüstérmes lett.

 

4.LABORC ÁDÁM /1999/

 

Legeredményesebb ifjúsági versenyzőnk. Több versenyszámban is képes a jó eredmények elérésére, különösen gerelyhajításban és gátfutásban kiváló.

 

Országos csúcstartók, serleg elismerésben részesültek:

 

1.VÉG LUCA /2006/

 

Az 1000 m-es síkfutásban 3:46,4 perccel állított fel új országos csúcsot. Korosztályában ő az első, aki 4 percen belül tudta lefutni az 1 km -t. Országos ranglista vezető. Edzője : Némedi Zoltán

 

2.SZALISZNYÓ ZSÓFI /2005/

 

A turbojav gerelyhajításban elért 15.00 m-es eredménye országos csúcs, melyet a Budapest bajnokságon dobott, és ezzel Budapest bajnoki címet is szerzett. Országos ranglista vezető. Edzője : Monori Anita

 

3.KESZTHELYI LUCA /2004/

 

Magasugrásban 149 cm -el tartja az országos rekordot. A korábbi csúcs 140 cm volt, ezt javította meg először 143 – 145 – 148  majd 149 centiméterre. Országos ranglista vezető. Az európai ranglistán második. Edzői : Turjányi Tamás, Nagy Lászlóné, Ecseki Tibor és Keszthelyi Ferenc

 

Év Atlétája serleg elismerésben részesültek:

 

RÉVÉSZ LEVENTE /2006/

 

Az országos versenyeken több versenyszámban is kimagasló eredményt ért el. A legtöbb aranyérmet távolugrásban, 600 m -en és 1000 m -en nyerte. Távolugrásban 2015-ben a legjobb eredményt elérve országos ranglista vezető lett, 1000 m-en pedig az országos csúcstól alig elmaradva a hazai ranglista második helyén végzett. Miskolcon a tavaszi és őszi versenysorozat eredményei alapján elnyerte a korosztálya  legjobb atlétájának járó díjat.

 

KESZTHELYI LUCA /2004/

 

Magyar válogatott, országos bajnok és országos csúcstartó atléta. A nemzetközi és hazai versenyeken számtalan aranyérmet nyert. Legfőbb száma a magasugrás, amelyben országos korosztályos csúcstartó, de gátfutásban, távolugrásban és 1000 m-en is többszörös győztes.  Turbojav gerelyhajításban is országos bajnok és ranglista vezető. Budapest válogatottként Dortmundban,  hazai versenyeken pedig Debrecenben és Miskolcon is elnyerte a korosztálya legjobb atlétájának járó különdíjat. Magasugrásban a korosztályos európai ranglista 2. helyezettje.

Értékelés: 0/0
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás:

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon a hozzászóláshoz!
☂ Időjárás

Legújabb hozzászólások

Varázslat énekhangra VI. - ROST ANDREA

Én azért annak is nagyon örülök,...

2013.11.07. 01:03 | Cegléd
hozzászólt: Kata

Varázslat énekhangra VI. - ROST ANDREA

Hú! Ez nem semmi. Egy ekkora...

2013.11.06. 20:48 | Cegléd
hozzászólt: Müller

Legközelebbi programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Térségi Adattár

A Ceglédi Uránia Mozi mai műsora
Ma már nincsenek előadások...
További előadások »
A lap 0.162 másodperc alatt készült el. | Copyright 2022 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! - Levél a szerkesztőségnek | IMPRESSZUM |
| A látogatók száma 2013.07.01-től összesen: 3707185 | Ebben a hónapban: 5181 | Ma: 657 | jelenleg: 1 | Statisztika |