DÉL-PEST
MEGYE
ONLINE

www.delpestmegyeonline.hu

Abony | Albertirsa | Cegléd | Ceglédbercel | Csemő | Jászkarajenő | Kocsér | Kőröstetétlen | Nagykőrös | Nyársapát | Tápiószőlős | Törtel | Újszilvás
Ma 2017. június 28. szerda, Levente, Irén napja van. - Holnap Péter, Pál napja lesz.
Keresés:
HOROSZKÓP
Pest megye www.pestmegye.hu
TELEPÜLÉSEK
CTV

A PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL HÍREI

oldal:1/54 bejegyzés:10/539

78 tonna élelmiszeradomány rászoruló gyerekeknek »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.28. 11:51
78 tonna élelmiszeradomány rászoruló gyerekeknek
A Pilisi Gyermekotthon volt a Coop Segély Alapítvány adományozó körútjának első állomása június 27-én. A szervezet és a CO-OP Hungary Zrt. idén csaknem 80 tonnányi élelmiszeradományt nyújt a különleges ellátást igénylő gyermekeknek összesen 20 millió forint értékben. A Coop Segély kamionja a 19 megye közül elsőként Budapest, Pest megyébe 1281 gyermek részére jutatta el 13 tonnányi adományát, amelynek keretében tartós élelmiszert adtak át az intézménynek a Pilisi Gyermekotthonban a különleges ellátást igénylő gyermekek részére. Az eseményen részt vett Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár, Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott, Pekó László, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke és Hajnal Csilla, Pilis polgármestere is.

Magyarország második legnagyobb árbevételű, és legtöbb bolttal rendelkező kereskedelmi szereplőjeként kötelezve érezzük magunkat arra, hogy tegyünk az országért, és részt vegyünk a vállalati felelősségvállalásban – mondta el az eseményen Pekó László. A CO-OP Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke hozzátette: ennek keretében a COOP Gazdasági Csoport 12. alkalommal rendezi meg a magyar élelmiszer-feldolgozást bemutató és a magyar termékeket népszerűsítő Coop Rallyt. A cég az olimpiai mozgalom, illetve a Magyar Olimpiai Csapat támogatója több mint két évtizede.

A COOP egyik országos karitatív kezdeményezése a rászorulóknak élelmiszeradományt juttató Coop Segély Alapítvány is. A szervezetet a 2010-es nagy árvíz és a vörösiszap-katasztrófa idején hozták létre a bajbajutottak támogatására. Az Alapítvány azóta is élelmiszersegéllyel, konkrét adományokkal igyekszik az önhibájukon kívül bajba jutottak életét megkönnyíteni.

„Személyes megjelenésünkkel tiszteletünket szeretnénk kifejezni az intézményekben dolgozók, az általuk végzett lelkiismeretes, nehéz, mély hivatástudatot igénylő pedagógiai, ápolási munka, valamint a gyermekek iránt. Az egységcsomagokba hosszú szavatossági idővel rendelkező, a COOP által gyártatott alapélelmiszerek - így például liszt, tej, olaj, tészta, rizs - kerültek” – tette hozzá.

Pekó László hangsúlyozta: nem azért adnak élelmiszeradományt, mert azt feltételeznék, hogy a gyermekotthon lakói bármiben hiányt szenvednek. „Élelmiszerkereskedőként ezzel tudunk segíteni, az ezáltal megtakarított összegből pedig másra is költhet az intézmény” – fogalmazott.

„A kormánynak minden olyan vállalat a szövetségese, amely azt kutatja, hogy a saját lehetőségein belül hogyan tudja segíteni a gyermekek életesélyeit” – jelentette ki az eseményen Czibere Károly. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára hozzátette: a COOP tevékenysége ebbe illeszkedik, hiszen a cég jót tesz és jól: helyben adja át adományait a gyermekeknek.

Az államtitkár kifejtette: kiemelten fontos a társadalmi integráció, a befogadó közösség a különleges ellátást igénylő gyermekek életében, hiszen a kormány célja, hogy őket a társadalomba ágyazza, és aktív, sikeres felnőttekké tegye.

A COOP adománya jó helyre kerül – mondta el a rendezvényen Tarnai Richárd. A Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja kifejtette: míg a magánszemélyeket az erkölcsi hozzáállás, az államot pedig a jogszabályi előírások sarkallják segítésre, addig a vállalatok önkéntesen vállalnak fel karitatív feladatokat.

Minden vásárló, aki a COOP boltjaiban vett valamit, egy kicsit részese ennek az adománynak, hiszen látható, hogy a cég áldoz a karitatív tevékenységre – fejtette ki az egybegyűlteknek Hajnal Csilla. Pilis város polgármestere hozzátette: az élelmiszeradományt arra is használják, hogy a Gyermekotthon lakóit megtanítsák sütni és főzni, ezzel is felkészítve őket az életre.

A Coop Segély Alapítvány és a CO-OP Hungary Zrt. a 2011-ben megkezdett támogatási program folytatásaként, az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, idén már negyedik alkalommal, ezúttal 7726 különleges ellátást igénylő gyermeket támogat országszerte 20 millió forint értékű, 78 tonnányi alapélelmiszerekből álló adománnyal. A Coop Segély kamionja a Magyarországon előállított, tartós, COOP sajátmárkás termékekből álló adományt minden megyébe kiszállítja, amit a COOP üzletlánc vezetői a területen dolgozó munkatársakkal együtt személyesen adnak át.

Az elmúlt hét év támogatáspolitikájának eredményeként ez idáig több mint 100 millió forint jutott támogatásra, ebből 55 millió forint a korábbi évek során a különleges ellátást igénylő gyermekek étkeztetésére, valamint több mint 50 millió forint értékű vásárlási utalvány és élelmiszer segélycsomag a legnagyobb katasztrófák idején, pl. az árvíz és a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak.

Az Alapítvány hét éves működését követően, 2013 óta a COOP dolgozóin túl bárkinek lehetősége nyílik, hogy adója egy százalékát felajánlja a szervezetnek.

A COOP Gazdasági Csoport, hazánk legrégebbi üzletláncaként 2800 franchise boltjával az ország szinte valamennyi térségében, közel 2 ezer településen jelen van. A COOP naponta több mint 1,5 millió vásárlót szolgál ki, beszállítóin, partnerein keresztül 700 magyar vállalkozás megélhetőségét biztosítja. A tavalyi 582 milliárd forintos csoport szintű árbevételt elérő kereskedelmi csoport országos szinten több mint 30 ezer munkavállalót foglalkoztat, amellyel az ország egyik legnagyobb kistelepülési foglalkoztatója.

Az COOP üzletlánc, Magyarország egyik legnagyobb, máig hazai tulajdonban lévő kereskedelmi szereplőjeként az idén ismét MagyarBrands díjat kapott. A MagyarBrands Szakértői Bizottsága azon sikeres magyar márkákat rangsorolta, amelyek méltóképpen képviselhetik a hazai vállalkozásokat számszerűsíthető kritériumok és a GfK Hungária Piackutató Intézet országos fogyasztói kutatása alapján.

(Coop/Pest Megyei Kormányhivatal)

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Pest megyében »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.27. 08:00
Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. július havi elérhetőségeiről.

Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. július havi elérhetőségeiről.

A kinagyított mellékletet a Kapcsolódó Anyagok alól töltheti le a jobb oldalon.

Élelmiszer-biztonsági ellenőrzések »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.22. 13:34
Közérdekű bejelentés alapján élelmiszer-biztonsági ellenőrzés tartott június 20-án az egyik budai, nagyforgalmú aluljárójában a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya.

A hatóság ellenőrei egy egység működését azonnali hatállyal felfüggesztették rágcsáló jelenléte miatt, valamint  további három egységgel szemben eljárás indult élelmiszer tárolásra, fogalomba hozatalra vonatkozó előírások megsértése miatt A többi egységben rágcsáló jelenlétét vagy nyomát (ürülék, rágás) nem találtak a szakemberek.

Középiskolások látogattak a kormányhivatalba »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.19. 15:26
Középiskolások látogattak a kormányhivatalba
A ráckevei Ady Endre Gimnázium tanulói pályaorientációs tanulmányi kiránduláson vettek részt június 14-én, melynek keretében ellátogattak a Parlamentbe, majd pedig a Pest Megyei Kormányhivatal épületébe is. Az utolsó tanítási héten az iskola 31 humán érdeklődésű diákját látta vendégül Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

A ráckevei Ady Endre Gimnázium tanulói pályaorientációs tanulmányi kiránduláson vettek részt június 14-én, melynek keretében ellátogattak a Parlamentbe, majd pedig a Pest Megyei Kormányhivatal épületébe is.Az utolsó tanítási héten az iskola 31 humán érdeklődésű diákját látta vendégül Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

A diákokat Tarnai Richárd köszöntötte közvetlen szavakkal, majd bemutatta nekik a kormányhivatal működését és kiemelte, hogy a kormány profi, gyors, hatékony és egyszerű ügyintézést szeretne az ügyfelek számára biztosítani, ezért a kormányablakok ügyfélközpontú rendszerének éppen az a lényege, hogy minden állami ügyet el tudjunk intézni egy helyen, egy időben, akár a lakóhelyünktől távolabb, más járásban is. Az a cél, - mondta a kormánymegbízott-, hogy ne az ügyfél, hanem az ügyirat utazzon. Emellett fontos, hogy az emberek akár otthonról, az ügyfélkapun keresztül is el tudják intézni az ügyeiket.

Ezután Tarnai Richárd megemlítette, hogy „az utóbbi időben az állami rezsicsökkentő intézkedésekkel számos hatósági eljárás díja szűnt meg, amelynek egyikével az első jogosítvány kiállításának ingyenességével a fiatalok - talán éppen mostanában - akár testközelből is találkozhatnak”.

Végül a vendéglátó kormánymegbízott felajánlotta a fiataloknak, hogy ha a pályaválasztáskor a közigazgatáshoz kapcsolódó hivatást választanak, akkor a gyakorlati ismeretek megszerzésében a Pest Megyei Kormányhivatal segítséget fog nyújtani a számukra.

Az esemény további részében a kormányhivatal környezetvédelmi és természetvédelmi, foglalkoztatási és jogi, humánpolitikai és koordinációs főosztályvezetője, valamint az Érdi Járási Hivatal vezetője mutatta be saját életén és pályafutásán keresztül a hivatali munka szépségeit és nehézségeit a diákoknak.

A pályaorientációs kirándulás végén az Ady Endre Gimnázium tanulói a Vármegyeháza történelmi nevezetességeivel ismerkedtek meg.

Konferencia a Pest Megyei Védelmi Bizottság szervezésében »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.14. 10:28
Konferencia a Pest Megyei Védelmi Bizottság szervezésében
A honvédelemmel, az egészségvédelemmel és a katasztrófavédelemmel kapcsolatos aktuális feladatokról tartottak konferenciát a Pest Megyei Védelmi Bizottság szervezésében június 13-án, a Pesti Megyei Kormányhivatalban. Az eseményen többek közt részt vett Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Pest Megyei Védelmi Bizottság elnöke, valamint Branyiczky Márk tü. ezredes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója is.

A konferencia kezdetén Branyiczky Márk köszöntötte a megjelenteket, majd röviden ismertette a megbeszélés témaköreit, és kifejezte örömét azzal kapcsolatban, hogy a katasztrófavédelem Pest megyei vezetőjeként az utóbbi években egyre magasabb színvonalú, a biztonság növelése érdekében végzett munkát tapasztal.

Ezután Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Pest Megyei Védelmi Bizottság elnöke köszöntötte a megjelent hivatásos szerveket, valamint a járási hivatalvezetőket, polgármestereket és jegyzőket. A kormánymegbízott arra buzdította a jelenlévő városvezetőket, hogy merjenek kérdezni a konferencián felmerülő témákban a védelmi szakemberektől.

A konferencián az egészségvédelem témájában a hőség elleni védekezéssel kapcsolatos előadás mellett, a katasztrófavédelem területéről többek közt a szabadtéri rendezvények tűzvédelméről, a honvédelem tárgyában, pedig a tartalékos századok toborzásáról és megalakításáról esett szó.

Tarnai Richárd a konferencia apropóján elmondta, hogy az ilyen alkalmak mellett a Pest Megyei Védelmi Bizottság a kormánymegbízott vezetésével rendszeresen tart üléseket, legtöbbször az időjárási viszonyok során jelentkezett, Pest megye lakosságának élet- és vagyonbiztonságát veszélyeztető események kezelésével kapcsolatos tapasztalatokról. Ez az összehangolt munka segítette például 2013 nyarán a Pest megyét is súlyosan érintő árvíz elleni védekezést is.

Kalandparkokat ellenőriztek Pest megyében »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.08. 13:16
Kalandparkokat ellenőriztek Pest megyében
A nyári szezon kezdetén a kalandparkokba egyre több család látogat el, ezért a fogyasztók biztonságának megóvása és a balesetek megelőzése érdekében kiemelt fontosságú, hogy az üzemeltetők a követelményeknek megfelelően, biztonságosan működtessék a kalandparkokba telepített eszközöket - mondta Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja az Kossuth Rádió Napközben című műsorának vendégeként.

A kormánymegbízott kiemelte, hogy a korábbi években lezajlott ellenőrzések tapasztalatai - az igen magas kifogásolási arány -, valamint a túlnyomóan kisgyermekek alkotta felhasználói kör indokolta, hogy 2017-ben ismét ellenőrzés alá kerüljenek a mutatványos berendezések körébe tartozó eszközök üzemeltetési körülményei.

A kalandparkokban a lombkorona szintjén épített vagy mesterséges oszlopra telepített kötélpályák, kötélcsúszdák, függőhidak, mászófalak fokozott veszélyt jelenthetnek a használó számára, amennyiben azok szerkezeti kialakítása, stabilitása, üzemeltetése, illetve meghibásodás esetén a javítása nem megfelelő.

Tarnai Richárd a hatósági ellenőrzésekkel kapcsolatban kifejtette, hogy a felügyelő kollégák a témavizsgálat keretében, Pest megyében megtalálható valamennyi kalandparkban, összesen 10 helyszínen folytattak vizsgálatokat és ezek közül 4 helyszínen találtak szabálytalanságot, amely 40 % kifogásolási arányt jelent. Az ellenőrzött 13 berendezésből 6 nem felelt meg a rendelet által előírt üzemeltetési feltételeknek, amely 46 %-os kifogásolást jelent.

2016-ban ez az arány 73%-os volt, ami azt jelenti, hogy egyik évről a másikra is van hatása a lakosság érdekében végzett fogyasztóvédelmi ellenőrzéseknek- mondta a kormánymegbízott, majd hozzátette: „tekintettel arra, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal által megindított eljárások és a tényállások tisztázása még folyamatban van, ezért még csupán tervezett intézkedésekről beszélhetünk, de annyit összefoglalóan el lehet mondani, hogy a hatóság 4 esetben a kalandparkok további üzemeltetését az előírt, a jogszabályban foglalt előírások teljesítésének feltételéhez fogja kötni.

Három esetben a kollégák a rendelet által előírt dokumentumok teljes hiányát tapasztalták, itt fogyasztóvédelmi bírság kiszabása várható. Ezek a hiányosságok termékbiztonsági kérdésnek minősülnek. A fentiek alapján 3 kalandpark további üzemeltetése veszélyeztetheti az azt használók testi épségét, így e kalandparkok további üzemeltetését Hatóságunk ideiglenesen, az ügydöntő határozatok meghozataláig megtiltotta”- zárta szavait Tarnai Richárd.

Kormányhivatali szakemberek miniszteri elismerése »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.07. 14:33
Kormányhivatali szakemberek miniszteri elismerése
Szakterületükön kiválóan dolgozó munkatársaknak nyújtott át miniszteri elismeréseket június 6-án Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A Pest Megyei Kormányhivatal három környezetvédelmi munkatársa is elismerésben részesült.

A Földművelésügyi Minisztériumban rendezett ünnepi eseményen, melyen Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott is részt vett, a környezetvédelmi, természetvédelmi hatósági tevékenységben végzett, magas színvonalú, eredményes szakmai és vezetői munkájáért Környezetünkért Emlékplakett kitüntetést vehetett át dr. Besenyei Adrián, a Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályának kiemelt jogi szakügyintézője.

Környezetünkért Emlékplakett elismerést kapott Hizsnyik Géza, a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály Környezetvédelmi Mérőközpont osztályvezetője több évtizedes hatósági laboratóriumi tevékenységéért, a hatósági döntésekben és a környezet állapotának monitorozásában végzett munkájáért.

Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetésben részesült dr. Barabás Adrienn, a Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályának kiemelt jogi szakügyintézője a környezetjog alkalmazása terén nyújtott kimagasló teljesítményéért, a hatósági és bírósági eljárásokban tanúsított magas színvonalú perképviseletért.

Ügyfélfogadási információ »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.07. 13:17
Ügyfélfogadási információ
A TAKARNET Ingatlannyilvántartó Rendszer 2017. június 9-én, pénteken 14 és 20 óra között országosan karbantartásra kerül.

Tisztelt Ügyfeleink!

Fenti ok miatt a Pest Megyei Kormányhivatal 16 óráig nyitva tartó kormányablakaiban és okmányirodáiban 14 órától nem lesz mód az alábbi ügyek intézésére:

lakcímbejelentésektulajdoni lapok kiadása

Az elektronikus szolgáltatások közül nem lesznek elérhetőek az alábbiak:

elektronikus dokumentumként szolgáltatott nem hiteles tulajdoni lap másolatelektronikus dokumentumként szolgáltatott, elektronikusan hitelesített ún. e-hiteles tulajdoni lap másolattérképmásolatingatlan változásfigyelés regisztrációelektronikus dokumentumként szolgáltatott e-hiteles földhasználati lap másolat

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Állatsimogató és tűzoltóautó a hivatalban »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.06. 11:30
Állatsimogató és tűzoltóautó a hivatalban
Családi napot tartottak június 1-jén a Pest Megyei Kormányhivatalban. Évek óta nagy hagyománya van a hivatalban megrendezett családi napnak, melyen színes programokkal várták a gyermekeket a szervezők.

Idén is így történt. A megyeháza díszudvarán délután kezdődött rendezvényen többek között volt állatsimogató, palántaültetés, megyeházi séta, valamint különféle kézműves foglalkozások. A legnagyobb sikert a Lábafia bábszínház mókás előadása aratta a gyerekek körében. És persze a nagy piros tűzoltóautó, aminek minden tartozékát ki lehetett próbálni a vendég tűzoltók segítségével.

Különleges élményben lehetett része azoknak, akik részt vettek a hivatal egyik munkatársának vakvezetőkutya bemutatóján. A Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Alapítvány kiképzett vakvezető kutyájával tartott eseményen a résztvevők megismerhették, hogyan könnyíti meg egy okos állat egy gyengén látó, avagy teljesen vak ember életét.

A rendezvény ideje alatt finomságokból sem volt hiány, a gyerekeket vajas kalács, limonádé és hot-dog várta a díszudvar kerengőjében.

Nemzetiségi diákok legjobbjait díjazták »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2017.06.02. 14:13
Nemzetiségi diákok legjobbjait díjazták
Az Országos Általános Iskolai Nemzetiségi Tanulmányi Versenyek 2016/2017, tanévi díjátadó ünnepségét tartották május 31-én a Pest Megyei Kormányhivatal Kossuth termében. Az ünnepi rendezvényen a díjazottak és felkészítő tanáraik mellett részt vett Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Brassói Sándor, az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettese és Merklné Kálvin Mária, az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályának főosztályvezetője.

Tarnai Richárd köszöntőjében felhívta a fiatalok figyelmét arra, hogy „többet teljesítettek, mint elvárható lett volna, mert ha valaki a családban a magyar hagyományok mellett őrzi a szülei, nagyszülei nemzetiségi kultúráját, történelmét és nyelvét is, az többszörösen kiemelkedő munkát végez”. Ezután a kormánymegbízott a felkészítő tanárokhoz fordulva hozzátette: „köszönet a tanároknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a diákok tehetsége kibontakozzon, és a lelkesedésük megmaradjon. szükség a nemzetiségi kultúra megőrzéséhez!” Tarnai Richárd végül a kormány nevében is megköszönte a diákok és a tanárok elvégzett munkáját és elkötelezettségét a nemzetiségi kultúra ápolásában.

„Nagy hangsúlyt helyez az Oktatási Hivatal arra, hogy magas színvonalú megmérettetést szervezzen a nemzetiségek fiatalja számára” – mondta Brassói Sándor elnökhelyettes a köszöntőjében, és hozzátette, hogy igyekeznek úgy lebonyolítani a versenyeket, „hogy a diákok mellett az iskola, a pedagógusok és a települések szempontjai is érvényesüljenek.” A diákokhoz fordulva kiemelte, hogy a nemzetiségi kultúra jövője az ő kezükben van, „és a nyelv, a hagyományok, valamint a népszokások addig élnek, amíg lesz, aki továbbviszi és gyakorolja őket” – zárta szavait Brassói Sándor.

Az ünnepélyes díjátadón görög, horvát, szlovén, szerb, szlovák, roma és német nemzetiségi nyelv és irodalom, továbbá nemzetiségi népismeret kategóriában mérte össze a tudását a több mint ezer általános iskolás, akik közük végül is a legkiválóbb nyolcvan diák kapott díjat ezen a napon. A Pest Megyei Kormányhivatal dísztermében tartott díjátadó ünnepségen a különböző nemzetiségű fiatalok színvonalas énekkel, tánccal és szavalatokkal hozták közelebb társaikhoz a saját kultúrájukat.

A díjátadó ünnepség Kállay Attilánénak, az Oktatási Hivatal Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központjának megbízott főosztályvezetőjének gondolataival zárult.

(Pest Megyei Kormanyhivatal)

☂ Időjárás
Most:
32 °C  közepesen felhős közepesen felhős
Holnap:
20-33°C  zivatar zivatar

Legújabb hozzászólások

Varázslat énekhangra VI. - ROST ANDREA

Én azért annak is nagyon örülök,...

2013.11.07. 01:03 | Cegléd
hozzászólt: Kata

Varázslat énekhangra VI. - ROST ANDREA

Hú! Ez nem semmi. Egy ekkora...

2013.11.06. 20:48 | Cegléd
hozzászólt: Müller

Legközelebbi programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Térségi Adattár

A Ceglédi Uránia Mozi mai műsora
16:00 Huszárik Z. terem
Vuk
Online jegyfoglalás »

16:30 Patkós I. terem
Verdák 3.
Online jegyfoglalás »

17:45 Huszárik Z. terem
Határidős esküvő
Online jegyfoglalás »

18:15 Patkós I. terem
Gru 3.
Online jegyfoglalás »

19:45 Huszárik Z. terem
Jupiter holdja
Online jegyfoglalás »

20:00 Patkós I. terem
Volt egyszer egy Venice
Online jegyfoglalás »

További előadások »
A lap 0.036 másodperc alatt készült el. | Copyright 2017 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! - Levél a szerkesztőségnek | IMPRESSZUM |
| A látogatók száma 2013.07.01-től összesen: 1707979 | Ebben a hónapban: 43714 | Ma: 775 | jelenleg: 8 | Statisztika |