DÉL-PEST
MEGYE
ONLINE

www.delpestmegyeonline.hu

Abony | Albertirsa | Cegléd | Ceglédbercel | Csemő | Jászkarajenő | Kocsér | Kőröstetétlen | Nagykőrös | Nyársapát | Tápiószőlős | Törtel | Újszilvás
Ma 2018. március 23. péntek, Emőke napja van. - Holnap Gábor napja lesz.
Keresés:
HOROSZKÓP
cegkivonatmost.hu
 
Pest megye www.pestmegye.hu
TELEPÜLÉSEK
CTV

A PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL HÍREI

oldal:1/63 bejegyzés:10/625

Az életnek értéket csak a szolgálat adhat »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.03.23. 12:42
Az életnek értéket csak a szolgálat adhat
A hűvösebb idő miatt idén a Pest Megyei Kormányhivatal Nyáry Pál termében került sor március 22-én az ötödik alkalommal megrendezett Esélyegyenlőségi Napra. A Pest Megyei Kormányhivatal munkatársai ezúttal a művészeti produkciókat, koncertet és táncot, valamint segítő kutyák képzéséről szóló előadást láthattak és hallhattak a fogyatékkal élőktől. Az eseményen részt vett Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott is.

Az egybegyűlt munkatársakat és a résztvevőket először Szentendrei Tibor esélyegyenlőségi referens köszöntötte, majd Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott mondott rövid megnyitó beszédet.

A rendezvény keretében először a Szarkaláb együttes zenélt, majd a kerekesszékes Rolling Country táncegyüttes ötletes és modern koreográfiáit csodálhatták a jelenlévők.

Az esemény végén a Neo Segítőkutya Egyesület munkájával ismerkedhettek az érdeklődők az esélyegyenlőség napján a Pest Megyei Kormányhivatalban.

(Pest Megyei Kormanyhivatal)

Miniszteri elismerés »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.03.22. 15:16
Miniszteri elismerés
Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter a műemlékvédelem területén végzett kimagasló szakmai tevékenysége elismeréseként a Műemlékvédelemért – Forster Gyula-díjat adományozta Nagy Gábornak, a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály vezetőjének. A díjat Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese nyújtotta át.

Nagy Gábor az elismerésben a klasszikus műemlék-felügyeleti feladatok komplex szemléletű, példamutató képviseletéért, Pest megye fejlesztési és műemlékvédelmi érdekeinek összehangolásáért, az örökségvédelem eredményeinek népszerűsítéséért, valamint publikációs tevékenységéért részesült.

A Pest Megyei Kormányhivatal építészmérnökének méltatásában kiemelték, Pest megye kulturális örökségvédelmének vezetőjeként a klasszikus műemlékvédelem-felügyeleti feladatokat évtizedek óta példamutató, komplex szemlélettel képviseli. Megyéjében a fejlesztési és a műemlékvédelem érdekeit összehangolva, kimagasló módon segíti a fejlődést és az értékőrzést. A megye magas színvonalú helyreállításait évente rendezett kiállításon és kiadványban népszerűsíti.

Nagy Gábor korábbi elismerései: Podmaniczky-díj (2014), a Köz szolgálatáért oklevél (2015).

Kormányablak nyílt a ceglédi MÁV-állomáson »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.03.21. 16:10
Kormányablak nyílt a ceglédi MÁV-állomáson
Új kormányablakkal bővült a ceglédi járás. Mától 8 munkaállomással és közel 300 négyzetméteres, teljesen modernizált térrel várja ügyfeleit a Ceglédi Járási Hivatal kormányablaka a ceglédi vasútállomás szárnyában. Az új szolgáltatást nyújtó közintézményt Földi László országgyűlési képviselő, Kiss-Becze Eszter a MÁV Zrt. stratégiai és fejlesztési főigazgatója, Takáts László polgármester, valamint Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott adta át.

Egy sikertörténet újabb állomásához érkeztünk azzal, hogy ma az új ceglédi kormányablak munkába áll – mondta Földi László, a környék országgyűlési képviselője. Hangsúlyozta, még a politikai ellenfelek is elismerik, hogy a kormány sokat tett a közigazgatás fejlesztéséért, hozzátéve, a kormány a szolgáltató hivatal eszméjét ültette át a gyakorlatba. Földi László elmondta, folyamatos az informatikai rendszerek megújítása, hiszen az is cél, hogy az emberek akár otthonról is kényelemesen intézhessék hivatalos ügyeiket. Cegléd országgyűlési képviselője kiemelte, bízik benne, hogy az áprilisi választások után az elkezdett munkát folytatni tudja a kormány.

Kiss-Becze Eszter a MÁV Zrt. stratégiai és fejlesztési főigazgatója ünnepi beszédében kijelentette, a ceglédi csomópont fontos szerepet tölt be a MÁV életében. Elmondta, a tömegközlekedési társaság szolgáltatásait naponta több mint 3600 utas veszi igénybe a járási székhelyen, ahol 32 intercity is közlekedik. A vasútállomás épülete 2008-ban teljes rekonstrukción esett át. Kiss-Becze Eszter kiemelte, a kormányablak-fejlesztés eredményeképpen új funkciót kapott a régóta nem használt épületrész.

Tarnai Richárd kormánymegbízott emlékeztetett arra, hogy ő az elejétől, vagyis 2011-től folyamatosan figyelemmel kísérte, hogyan valósult meg a kormányablak-koncepció. Hangsúlyozta, aki ma körbenéz egy kormányablakban, az láthatja, hogy olyan dolgot hozott létre a kormány, ami az itt élők hasznára válik. Hozzátette, az embereknek az a hasznos, ha azon, ami jól működik ne változtassanak. Tarnai Richárd kiemelte: „közösen létrehoztunk értékeket, eredményeket értünk el, melyeket csupán a változás igénye miatt nem szabad eldobni”.

Láthatóan folyamatosan fejlődik Cegléd, hiszen nem régiben, tavaly ősszel nyílt egy kormányablak a településen, most pedig újabbal gazdagodik a város – jelentette ki az ünnepségen Takáts László polgármester. Kiemelte, a ceglédi emberek életébe egy újabb olyan szolgáltatás áll majd, ami megkönnyíti az életüket.

Az ünnepség keretében a megnyitást jelképező nemzetiszínű szalagot Földi László országgyűlési képviselő, Kiss-Becze Eszter a MÁV fejlesztési főigazgatója, Takáts László polgármester, valamint Tarnai Richárd Pest megye kormánymegbízottja vágta át.

Az ünnepélyes megnyitó után a résztvevők megtekintették a kormányablak munkaállomásait, majd Magdáné dr. Rostás Boglárka, a Ceglédi Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese köszöntötte a megjelenteket.

A beruházás során teljesen új kormányablakot alakítottak ki a vasútállomás egyik szárnyában. Az összesen 280 négyzetméteres épületrészben 8 ügyfélfogadó és 7 háttér munkaállomást alakítottak ki, valamint 1 fotófülke is az ügyfelek gördülékeny kiszolgálását segíti a jövőben.

Átadták a Pest megyei levéltár új épületszárnyát »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.03.20. 12:22
Átadták a Pest megyei levéltár új épületszárnyát
Március 19-én átadták a Magyar Nemzeti Levéltár Pest Megyei Levéltárának új épületszárnya. A 233 éves intézmény Vágóhíd utcai épülete 2300 négyzetméter hasznos alapterülettel, és az eddigi 16 ezer mellett további 8200 iratfolyóméternyi kapacitással bővült a könyvtári szárny megépítésével. A megyei levéltárak 2012-es integrációja óta a Pest megyei intézmény az ötödik, ahol új vagy megújult épületet adtak át. Az átadáson részt vett Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Szabó Csaba, a Magyar Nemzeti Levéltár főigazgatója és Szép Tibor, Pest Megye Önkormányzatának jegyzője is.

Március 19-én átadták a Magyar Nemzeti Levéltár Pest Megyei Levéltárának új épületszárnya. A 233 éves intézmény Vágóhíd utcai épülete 2300 négyzetméter hasznos alapterülettel, és az eddigi 16 ezer mellett további 8200 iratfolyóméternyi kapacitással bővült a könyvtári szárny megépítésével. A megyei levéltárak 2012-es integrációja óta a Pest megyei intézmény az ötödik, ahol új vagy megújult épületet adtak át. Az átadáson részt vett Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Szabó Csaba, a Magyar Nemzeti Levéltár főigazgatója és Szép Tibor, Pest Megye Önkormányzatának jegyzője is.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára hangsúlyozta: a 233 éves intézmény Vágóhíd utcai épülete 2300 négyzetméter hasznos alapterülettel, és az eddigi 16 ezer mellett további 8200 iratfolyóméternyi kapacitással bővült a könyvtári szárny megépítésével. Azért, hogy a levéltárak több és több lehetőséget kínálhassanak mindenki számára a családi és nemzeti emlékezet írásos emlékeinek megismerésére, a kormány döntése alapján jövő évtől 90 millió forint plusz forrás épülhet be az MNL éves költségvetésébe - fűzte hozzá a politikus.

Emlékeztetett arra is: az elmúlt években országszerte több mint 250 millió forintból bővültek látogatóközpontokkal, a nagyközönség fogadására alkalmas épületrészekkel a levéltárak.

Rétvári Bence szerint nem csupán a külső veszélytől kell megvédeni a magyar kultúrát és identitást, hanem belülről is erősíteni kell, minél modernebb formában felmutatva a magyarság értékeit. Kiemelte: a teljes társadalmi közeget veszélyeztető modernkori népvándorlás külső nyomásának elhárításával párhuzamosan meg kell őrizni, digitalizálni és széles körben megismerhetővé kell tenni a magyar történelem és kultúra írásos emlékeit.

Szabó Csaba, az MNL főigazgatója elmondta: a megyei levéltárak 2012-es integrációja óta a Pest megyei intézmény az ötödik, ahol új vagy megújult épületet adtak át.

Szép Tibor, a Pest megyei önkormányzat jegyzője felidézte: a levéltárat a rendi megye hozta létre 1785-ben, az intézmény mostani, Vágóhíd utcai épületét is a megye kezdeményezésére kezdték el építeni 1999-ben. A levéltár új épületének első szárnya 2000-ben készült el.

Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott az ünnepségen elmondta, hogy a megyei kormányhivatal naponta több tízezer határozatot hoz, amelyek a levéltárba kerülnek. Úgy vélte, a levéltár az államigazgatás "lelkiismerete", hiszen az iratok évtizedes távlatból történelmi forrásként hasznosulhatnak majd.

(MTI/Pest Megyei Kormányhivatal)

Felkészült a rendkívüli helyzetekre a katasztrófavédelem »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.03.19. 13:40
Felkészült a rendkívüli helyzetekre a katasztrófavédelem
A napokban kialakult szélsőséges időjárás okozta Pest megyei helyzetet is értékelték mai ülésükön a katasztrófavédelmi szakemberek. Az értekezleten többek között megtárgyalták az idei év legfontosabb feladatait, valamint elemezték az aktuális ár- és belvízvédelmi helyzet alakulását is.

Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Pest megyei védelmi bizottság elnöke hangsúlyozta: jól alakították át 2012-ben a katasztrófavédelmet, hiszen eredményeképpen 2013-ban olyan árvíztől mentették meg az embereket, amely előtte végigtarolta szinte egész Európát. A 2013-as hazai árvízi védekezés megmutatta, hogy a kormány olyan irányba viszi az országot, amely az itt élőknek a legjobb – emelte ki a kormánymegbízott.

Hozzátette, a napokban hazánkra lecsapott zord időjárás miatt szükség volt a megújult katasztrófavédelem hatékonyságára. A katasztrófavédők segítségének is köszönhetően azonban szerencsére nem történt tragédia a megyében, mondta végül Tarnai Richárd.

A Haza függetlenségéért és szabadságáért küzdöttek! »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.03.14. 15:42
A Haza függetlenségéért és szabadságáért küzdöttek!
Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hősei előtt tisztelegtek március 14-én a Pest Megyei Kormányhivatal Városház utcai épületének díszudvarán. Az ünnepségen Tarnai Richárd kormánymegbízott mondott beszédet, majd megkoszorúzta az egykori Pest-Pilis-Solt vármegye képviselőinek emléktábláját.

A kormánymegbízott beszédében párhuzamot vont az 1848 márciusában megalakult Batthyány Lajos miniszterelnök vezette kormányt érő sajtókritikák és támadások, valamint a mai idők hasonló eseményei között. Kiemelte, hogy a különbség talán abban áll, hogy Széchenyi és Kossuth a haza függetlensége és szabadsága érdekében félre tudták tenni a vitáikat és ellentétüket, és a hazát fenyegető ellenséggel közösen tudtak szembeszállni.

A megemlékezés keretében a jelenlevők közösen énekelték el a  Himnuszt és a vecsési Balla Péter Népdalkör Kossuth nótákkal tette még emlékezetesebbé az ünnepséget.

Fogyasztóvédelmi Világnap »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.03.12. 15:15
Fogyasztóvédelmi Világnap
A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztályának Fogyasztóvédelmi Osztálya idén is részt vesz az Auchan Magyarország Kft. Fogyasztóvédelmi Világnap alkalmából tartott eseményén.

Március 23-án (pénteken) 10:00-12:00 óra között, kilenc Auchan áruházban (Törökbálinton, Maglódon, Csömörön, Szigetszentmiklóson, Budaörsön, Solymáron, Dunakeszin, Budakalászon és Fóton) minden kedves érdeklődőt várnak a szakemberek. A vásárlók a kötetlen beszélgetés alkalmával közvetlenül a fogyasztóvédelmi osztályon dolgozó kollégáktól kérdezhetek és konzultálhatnak velük.

Évi több mint 110 milliót spórol az állam »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.03.09. 13:43
Évi több mint 110 milliót spórol az állam
Évente több mint száztízmillió forint költségmegtakarítást eredményez az államnak a Pest Megyei Kormányhivatalban 2016 és 2018 között megvalósult energiahatékonysági fejlesztés. Az 1,44 milliárd forintos beruházás II. ütemének átadó ünnepségét március 9-én Monoron tartották, ahol Pogácsás Tibor államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, valamint Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott adta át a projekt keretében megújult irattárat.

Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára ünnepi beszédében kiemelte, nagyon fontos, hogy az ügyfelek milyen minőségű hivatalok fogadják, majd rámutatott ennél még fontosabb az, hogy a betérőket milyen hozzáállással és szakértelemmel várják. Az állam, mint jó gazda – jelentette ki a térség országgyűlési képviselője – előteremti a szükséges forrásokat a fejlesztésekhez. Pogácsás Tibor hangsúlyozta, bízik benne, hogy az ügyfelek azzal az élménnyel távoznak majd ebből az épületből az ügyintézés után, hogy szakszerű, gyors és megfelelő kiszolgálást kaptak.

Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja elmondta, a beruházás több, mint 110 millió forintos megtakarítást eredményez a fenntartásban, melyet az államigazgatási rezsicsökkentésre tudnak fordítani. A kormánymegbízott utalt a kampányidőszakra is.  Vannak, akik a változás szót tűzték a zászlajuk, viszont változásra akkor van szükség a tanulóknál is – fogalmazott –, ha rossz az iskolai eredmény. Ha jó vagy kitűnő, akkor miért lenne szükség a változtatásra – tette föl a kérdést Tarnai Richárd?

A kormánymegbízott beszéde végén kiemelte: a monoriak gyarapodtak a településen is megvalósult energetikai beruházással.

Az eseményen a beruházás átadását jelképező nemzeti színű szalagot Pogácsás Tibor államtitkár, Zsombok László Monor polgármestere, valamint Tarnai Richárd kormánymegbízott közösen vágták át.

A Pest Megyei Kormányhivatal a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program KEHOP-5.2.2 „Középületek kiemelt épületenergetikai fejlesztései” tárgyú felhívás keretében 1,440 milliárd Ft összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert. 2016 és 2018 között összesen 23 megyei helyszín 26 kormányhivatali középületén végeztek a beruházás keretében energiahatékonysági fejlesztéseket. A korszerűsítés részeként elsősorban homlokzati és padlásfödém hőszigeteléseket, nyílászárócseréket, gépészeti felújításokat, valamint napelemek telepítését valósítottak meg.

A kormányhivatal kiemelt célja az energiatakarékos, megújuló energiaforrást hasznosító, a kor igényeit kielégítő épületek üzemeltetése. Ezt a célt szolgálják a támogatásból megvalósuló fejlesztések. A modernizáció révén az épületek hatékonyabb energiafelhasználásúvá válnak, jelentős anyagi és energia megtakarítást eredményezve így az intézménynek, valamint komfortosabb, modernebb környezetet biztosítva a hivatalok szolgáltatását igénybe vevőknek. A fejlesztés eredményeképpen jelentősen csökken a légkörbe jutó CO2 mennyisége.

A középületek energiahatékonysági fejlesztéseinek Pest megyei helyszínei:

2100 Gödöllő, Kotlán Sándor utca 3. 1082 Budapest, Kisfaludy utca 9.2760 Nagykáta, Gyóni Géza utca 11.2100 Gödöllő, Haraszti út 2/a.2700 Cegléd, Dohány utca 31.2013 Pomáz, Szmolnica dűlő 059/161072 Budapest, Nagydiófa utca 10-12.1141 Budapest, Komócsy utca 17.2100 Gödöllő, Ady Endre sétány 60.2760 Nagykáta, Dózsa György utca 9.2600 Vác, Külső Rádi út 25.2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 0180/6hrsz2100 Gödöllő, Kotlán Sándor utca 1.1211 Budapest, Nagyduna sor 210001 hrsz1117 Budapest, Karinthy Frigyes utca 3.2700 Cegléd, Kossuth tér 7.2200 Monor, Nemzetőr utca 21.2300 Ráckeve, Lacházi út 34.2600 Vác, Arató utca 20.2310 Szigetszentmiklós, Leshegyi dűlő 0192/342000 Szentendre, Dunakanyar körút 1.2200 Monor, Deák Ferenc utca 4.2370 Dabas, Bartók Béla utca 52.

A Pest Megyei Kormányhivatal által megvalósítandó KEHOP-5.2.2-16-2016-00014 azonosító számú projekt forrását a Kohéziós Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

Veszélyes gyermekruházati termékek és játékok »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.03.07. 13:02
Veszélyes gyermekruházati termékek és játékok
A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya hasonlóan a tavalyi évhez, idén is kiemelt figyelmet fordít a Központi Piacfelügyeleti Információs Rendszerben, valamint a Közösségi Gyors Tájékoztatási Rendszerben szerepelő veszélyes, letiltott termékek ellenőrzésére.
A kép csak illusztráció

Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja a fogyasztóvédelmi ellenőrzésekkel kapcsolatban elmondta, hogy a hivatal kiemelten fontosnak tartja, hogy a legkisebbek kezébe biztonságos és az egészségükre veszélytelen játékok és használati tárgyak kerüljenek. A családok érdekében tett intézkedéseknél a kormányhivatal munkatársai mindig körültekintően és szigorúan járnak el.

Így a 2018. január 1. óta lefolytatott ellenőrzések során a hatóság az alábbi veszélyes termékek (többféle játék baba, kisgyermek szandál, játék babakocsi, sellőt formázó játék baba, fényfüzér) forgalmazását tapasztalta.

A fenti termékek forgalmazása kínai üzletekben és kisebb játékboltokban történt.

A termékek további forgalmazását a Pest Megyei Kormányhivatal megtiltotta, a forgalomból kivonta és visszahívja, valamint a gazdasági szereplőket fogyasztóvédelmi bírsággal sújtja.

A veszélyes termékekről az alábbi linkekre kattintva tájékozódhat:

https://ec.europa.euhttp://fogyasztovedelem.kormany.hu/veszelyes-termekekhttp://www.piacfelugyelet.hu

Folytatódott az Önkormányzati Napok rendezvénysorozat »

Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal - 2018.03.07. 12:38
Folytatódott az Önkormányzati Napok rendezvénysorozat
Az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. 2016-ban indított, önkormányzatokat érintő fontos hálózati ügyek és kooperációs lehetőségek ismertetésére szolgáló rendezvénysorozatának legújabb állomása március 6-án Budapest volt. Az eseményen részt vett Kiss Attila, a Pest Megyei Kormányhivatal Kormánymegbízotti Kabinetjének vezetője is.

Az önkormányzatokat érintő fontos hálózati ügyek áttekintése és az együttműködési lehetőségek számbavétele céljából szakmai rendezvénysorozatot indítottunk. 2016-2017 folyamán Miskolcon, Egerben, Salgótarjánban és Gödöllőn láttuk vendégül az önkormányzatok és hivatalok képviselőit.

A rendezvénysorozat legújabb állomása 2018. március 6-án Budapest volt. A vendégeket Kiss Attila, a Pest Megyei Kormányhivatal kabinetfőnöke, Franz Retzer, az ELMŰ-ÉMÁSZ hálózati divízióért felelős igazgatósági tagja és Béres József, az ELMŰ Hálózati Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte.

Az ELMŰ Hálózati Kft. előadói olyan, közérdeklődésre számot tartó témákat mutattak be, mint a hálózatra való csatlakozás és bővítés folyamata, a hálózatkiváltások ismertetése, a kábelesítés hatásai és lehetőségei, a gallyazással kapcsolatos kérdések, valamint a közvilágítási ügyek és önkormányzati pályázatokkal kapcsolatos tapasztalatok, javaslatok.

A nagyszabású rendezvényen Pest megyei települések és budapesti kerületek polgármesterei, jegyzői és hivatali vezetői mellett a járási hivatalok képviselői is részt vettek. A program a szakmai előadások és a nagyobb horderejű témák áttekintése mellett eszmecserékre, egyeztetésekre és a napi kérdések megvitatására is lehetőséget biztosított.

(elmű-émász/pmkh)

☂ Időjárás
Most:
0 °C  hószállingózás hószállingózás
Holnap:
-2-8°C  gyengén felhős gyengén felhős

Legújabb hozzászólások

Varázslat énekhangra VI. - ROST ANDREA

Én azért annak is nagyon örülök,...

2013.11.07. 01:03 | Cegléd
hozzászólt: Kata

Varázslat énekhangra VI. - ROST ANDREA

Hú! Ez nem semmi. Egy ekkora...

2013.11.06. 20:48 | Cegléd
hozzászólt: Müller

Legközelebbi programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Térségi Adattár

A Ceglédi Uránia Mozi mai műsora
15:45 Patkós I. terem
Sherlock Gnomes
Online jegyfoglalás »

15:45 Huszárik Z. terem
Sötétben
Online jegyfoglalás »

17:30 Patkós I. terem
Gringo
Online jegyfoglalás »

17:30 Huszárik Z. terem
Nap nap után
Online jegyfoglalás »

19:45 Huszárik Z. terem
Mrs. Hyde
Online jegyfoglalás »

20:00 Patkós I. terem
A szabadság ötven árnyalata
Online jegyfoglalás »

További előadások »
A lap 0.023 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | ÍRJON NEKÜNK! - Levél a szerkesztőségnek | IMPRESSZUM |
| A látogatók száma 2013.07.01-től összesen: 2053513 | Ebben a hónapban: 35144 | Ma: 1880 | jelenleg: 5 | Statisztika |